Nu är vi redo!

Nu far vi snart till Indien! Vi är åtta praktikanter som ska spendera 4,5 månader på fyra olika praktikplatser. Den första veckan är vi tillsammans i Bangalore för att landa, köpa nya kläder och få en introduktion på Svalornas regionkontor. Sedan stannar Katarina och Anna på kontoret i Bangalore, Caroline och Kajsa åker till Pastapur, Tilda och Sara E till Kotagiri och Sarah B och Sara C till Chennai.

Efter den andra introduktionsveckan i Lund känner vi oss redo och otåliga inför utresan. Vi ser fram emot alla nya möten, dofter, färger, inspirerande människor, nya perspektiv, lära oss om ekologiskt jordbruk (bland annat), få ta del av indiska traditioner, se andra djur och växter, äta nya maträtter och så himla mycket mer!

Vi hoppas ni vill följa med oss här på bloggen!
/Indienpraktikanterna

12087009_10154310735359899_1047880089_n

En reaktion till “Nu är vi redo!

  1. Kul att se er! & Tack för senast! Ha en fin resa & ser fram emot att läs om er vidare öden & äventyr här på Bloggen!
    Varma häls: Marjo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s