India Office – Bangalore

Tidig söndagmorgon kom vi till Indien och har utforskat Bangalore. Sedan i måndags spenderar vi våra dagar på Svalornas Indien-kontor här  i Bangalore. I tisdags gjorde vi ett besök på Human Institutional Development Forum, en NGO som arbetar med organisational capacity building. Vi diskuterade utveckling och situationen för civilsamhället och sociala rörelser i Indien. Mötet var mycket inspirerande och vi fick en inblick i de organisatoriska utmaningar CSO’s  står inför.

2
På Human Institutional Development Forum med Director Heritha Sharma

 

Under dagarna berättar Anitha och Kariappa om sitt arbete och landskontorens roll i Svalornas organisation och samarbetet med partnerorganisationerna. På torsdag åker vi ut till partnerorganisatinerna där vi kommer spendera den mesta av vår tid i Indien.

IMG_2435
Utanför Svalornas kontor i Bangalore

Håll utkik efter uppdateringar från Madurai, Dehradun och Kotagiri!

2 reaktioner till “India Office – Bangalore

  1. Härligt att resan gått bra & att ni nu fått er första introduktion på kontoret i Bangalore. Hoppas ni hinner att titta lite på stan också innan det är dags att åka på olika håll till partners! Lycka till på vägen! Hälsa alla!

  2. Gott att höra att allt går bra och att ni fick möjligheten att träffa HIDF förstår att ni lärde er mycket. Ett sånt fint foto! Hälsa Anitha och Kariappa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s